Aanmelden
Peuterkijkdagen 2020-2021
UPDATE:
onze peuterkijkdag van woensdag 16 december gaat niet door gezien de coronamaatregelen, we maken graag een afspraak voor jou op donderdagavond 17 december.


Beste toekomstige peuters én ouders van onze school

jullie worden van harte uitgenodigd naar onze peuterkijkdagen van dit schooljaar.
Is je peuter al ingeschreven of niet, dit maakt echt niet uit. Je bent altijd welkom. Passen de peuterkijkdagen je niet? Maak dan gerust een afspraak voor een bezoekje op 09/3727579 of op schoolbeke@telenet.be

 
9/11/2020


We vliegen er met zijn allen in!
Zoals jullie op de foto kunnen zien zij we er klaar voor. We vliegen er met zijn allen in... of tenminste dat proberen we toch!
In ieder geval verwachten we jullie allemaal terug op dinsdag 1 september.We kijken er naar uit.
In onze 2de nieuwsbrief van dit schooljaar ( hiernaast in categorie nieuwsbrieven ) kan je alvast de organisatie lezen.

SCHOOLTEAM BEKE
28/08/2020


De eerste nieuwsbrief is er!
Hiernaast in de categorie nieuwsbrieven kan je steeds de nieuwsbrieven raadplegen. Korte berichten zetten we in nieuwsflash.

Vandaag verscheen de eerste nieuwsbrief, lees die goed door want wie warme maaltijden wenst voor de eerste twee dagen van het schooljaar moet die vooraf bestellen.
 
21/08/2020


1 september in het vooruitzicht!
Nieuwsgierig naar de startmomenten van onze school? Binnenkort meer nieuws hoe we die kunnen organiseren. Wij zijn nog steeds in afwachting van duidelijke antwoorden van de overheid. Sowieso laten we onze ouders en kinderen niet in de steek, we zullen elkaar zeker ontmoeten dit schooljaar. Digitaal als het moet, in het echt als het kan!

Tot binnenkort!

Schoolteam Beke
18/08/2020Nieuwsbrieven
Nieuwsflash
Menu