Aanmelden
Superkrijters in actie!
Een flinke portie zon in de namiddag, dus ideaal om alle verzamelde namen te krijten op de speelplaats. cool
Bedankt aan alle mensen die de mobiele schooltjes gesteund hebben! yes
 
15/06/2015


Inschrijven voor 2015 - 2016
Wie nog wenst in te schrijven voor volgend schooljaar op onze school kan steeds een afspraak maken. In de vakantie is de school elke voormiddag open van 9 tot 12 uur. Dit van woensdag 1 juli tot vrijdag 10 juli en terug vanaf maandag 17 augustus. Lukt het niet in de voormiddag, maak gerust een afspraak. Enkel voor geboortejaar 2011 (2de kleuterklas) en geboortjaar 2007 (3de leerjaar) hebben we geen plaats meer.
3/06/2015


Nominatie directeur van het jaar
Hartverwarmend! Dat was het zeker gisterennamiddag. Een maand geleden kreeg ik het bericht dat ik genomineerd was als directeur van het jaar. Gisterennamiddag werd ik samen met 199 andere directies verwacht in Brussel. Tijdens de ceremonie werden een 20-tal getuigenissen gebracht waaronder die van jullie! Ik was helemaal verrast dat zo veel kinderen, leerkrachten, ouders en mensen van het schoolbestuur in dit complot zaten! Tijdens de aansluitende receptie waren een aantal leerkrachten toch langs de bewaking geglipt en gaven de hele namiddag extra kleur met hun aanwezigheid en spandoeken. Hartelijk dank aan iedereen voor deze fantastische namiddag! Maar ... het meest fantastische is toch wel dat hieruit blijkt dat Beke school (kinderen, leerkrachten + ouders) een beetje uniek is! Op de facebookpagina van ons oudercomité www.facebook.com/ocbeke vind je het filmpje dat in Brussel werd getoond!
21/05/2015


Superkrijter op bezoek
Een tijdje geleden kregen we bezoek van de Superkrijter op school. Hij maakte ons duidelijk dat er nog heel wat straatkinderen zijn in de wereld. Ook werden we enthousiast gemaakt om onze naam te krijten voor één euro per naam. Op die manier kunnen mobiele schooltjes worden opgericht voor straatkinderen, overal ter wereld. Bedankt voor je bezoek, Superkrijter!
8/05/2015


Juf Hilde op pensioen
Voor de paasvakantie namen we afscheid van juf Hilde. We wensen haar een mooi pensioen! Meer sfeerbeelden van onze "optredens" kunnen jullie vinden bij 'Foto's'.
20/04/2015


Europese talentendag "Muziek en dans"
Het werd vandaag terug een fantastische dag in Beke school. Er werden volksdansjes aangeleerd, sommige klassen maakten een HAKA (zie Nieuw-Zeelandse rugbyploeg), andere maakten liedjes in verschillende talen. Er kwamen ook ervaren musici over de vloer om de kinderen te leren musiceren met boomwhackers, maar ook om verschillende muziekinstrumenten voor te stellen. Ook onze eigen leerkrachten toonden zich van hun muzikaalste kant! Kortom een dag om weer niet te vergeten. Foto's en filmpjes kan je binnenkort op de klaspagina's terugvinden!
26/03/2015


Europese talentendag "kunst"
Vandaag organiseerden we op onze school een nieuwe talentendag rond kunst. We gingen graag in op de uitdaging van onze partnerschool uit Montpellier: "Organiseer een kunstdag". Omdat het ook nationale poëziedag was, koppelden we de twee thema's aan elkaar. In bijlage kan je alvast de sfeer opsnuiven met een verslag en leuke foto's.
Art Day
29/01/2015


Een fantastische Europese sportdag
Vrijdag 12 september kregen we de opdracht van onze Spaanse partnerschool: "Organiseer op donderdag 18 september een sportdag". En dat deden we! Het werd een onvergetelijke dag! "Meester Bart, dit was de mooiste dag van mijn hele leven!!!"

 
19/09/2014


Een gemoedelijke start
We zijn op 1 september opnieuw gestart met een lekker ontbijt voor kinderen en ouders onder een stralende zon. Juf Petra heeft haar 3de kleuterklassers van vorig jaar plechtig overgedragen aan juf Valerie van het eerste leerjaar. Na een gemoedelijke kennismaking in de klas genoten 75 kleuters en 107 kinderen van hun eerste schooldag. We wensen kinderen, ouders en leerkrachten een supertof schooljaar toe!
2/09/2014Nieuwsbrief


Foto's
Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek Superkrijter op bezoek
Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen Juf Hilde op pensioen
1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging 1ste steenlegging
Super Sportdag Super Sportdag Super Sportdag
Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar Ceremonie: naar het eerste leerjaar